Trenutne akcije

Posjeta porodicama pogođenim poplavama

Tim udruženja “Izvor dobročinstva” je proteklih dana, ali i danas bio na terenu kako bi sa aktivistima i predstavnicima Civilne zaštite posjetio porodice koje su pretrpjele materijalne štete uzrokovane poplavama 5. i 6. novembra u Trnovu, Ilidži i Ilijašu.
 
Predsjednik Udruženja, gospodin Ismir Karaga i projekt menadžer gospodin Harmin Suljić su obećali da će se po hitnom postuptku obezbjediti sredstva za pomoć u vidu građevinskog materijala, ogrjeva ili drugom vrstom pomoći, shodno potrebama ugroženih porodica.

“Prilikom posjete vidjeli smo da su ovi ljudi u veoma teškoj situaciji i mi kao institucija ćemo uložiti maksimalan trud da se svakoj porodici obezbjedi pomoć kako bi lakše prebrodili ove teške dane. Koristimo priliku da pozovemo i druge da nam se priključe u ovoj akciji, kako bismo zajedno, kao društvo pokazali odgovornost i pomogli naše najugroženije sugrađane”, rekao je predsjednik Ismir Karaga prilikom posjete naselju Otes.

Udruženje “Izvor dobročinstva” se zahvaljuje narodu Kuvajta i ambasadi Države Kuvajt u Sarajevu na pravovremenoj reakciji i pomoći našem narodu u sanaciji šteta prouzrokavanim poplavama. 

Comments Off on Posjeta porodicama pogođenim poplavama
Close