Podjela paketa

Udruženje „Izvor dobročinstva“ podijelilo 60 paketa za socijalno ugrožene porodice Bosanske Gradiške, Prnjavora i Kotor Varoši

Udruženje „Izvor dobročinstva“  15.04. 2020. podijelilo je 20 paketa za socijalno ugrožene osobe na području opštine Bosanska Gradiška u saradnji sa direktorom regionalnog odbora humanitarne organizacije “Merhamet” Banja Luka, Jasminom Spahićem.

Ovom prilikom pored 20 paketa, podijeljeno je i 20 vreća brašna, te 20 vreća krompira i luka.

Pakete su omogućili donatori iz Kuvajtske organizacije Ihja Turas el Islami kojima se i ovoga puta zahvaljujemo na pomoći i solidarnosti.

16.4.2020. posjetili smo Kotor Varoš i podijelili još 20 prehrambenih porodičnih paketa sa osnovnim životnim namirnicama za socijalno ugrožene osobe. I ovoga puta  u saradnji sa regionalnim odborom humanitarne organizacije „Merhamet“ Banja Luka.

Obišli smo i Lišnju kod Prnjavora te podijelili  20 paketa.

Pakete su omogućili donatori iz H. U. Dirhem- Medaljon iz  Austrije.

 I ovaj put koristimo priliku da se zahvalimo našim donatorima, Organizaciji Ihja el Turas el Islami iz Kuvajta, te svima onima koji su na bilo koji način učestvovali u realizaciji ovog projekta.

Bosanska Gradiška

Kotor Varoš

Prnjavor

Udruženje “Izvor dobročinstva”

Comments Off on Udruženje „Izvor dobročinstva“ podijelilo 60 paketa za socijalno ugrožene porodice Bosanske Gradiške, Prnjavora i Kotor Varoši
Close